EMILI VALERION ROOTS, zāļu tēja, 40 g
Sastāvs: baldriāna sakne (Radix Valerianae)
Pagatavošana: vienu ēdamkaroti garšaugu pārlej ar glāzi verdoša ūdens un atstāj uz 10 minūtēm uzklātu, līdz uzsūcas. Izmaisa un pārcukuro.
T ēju var aromatizēt ar cukuru, medu vai citronu.Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā temperatūrā, kas nepārsniedz +25ºC.Tīrais saturs: 40 g
Ražotājs:
|
EMILI VALERION ROOTS, zāļu tēja, 40 g
Sastāvs: baldriāna sakne (Radix Valerianae)
Pagatavošana: vienu ēdamkaroti garšaugu pārlej ar glāzi verdoša ūdens un atstāj uz 10 minūtēm uzklātu, līdz uzsūcas. Izmaisa un pārcukuro.
T ēju var aromatizēt ar cukuru, medu vai citronu.Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā temperatūrā, kas nepārsniedz +25ºC.Tīrais saturs: 40 g
Ražotājs:
|