Emili DZĒRVEŅU LAPAS, zāļu tēja, 40 g
Sastāvs: brūklenes lapas (Folium Vitis-idaeae)
Pagatavošana: vienu ēdamkaroti garšaugu pārlej ar glāzi verdoša ūdens un pārklātu atstāj uz 10 minūtēm, līdz uzsūcas. Izmaisa un pārtecina.
T ēju var aromatizēt ar cukuru, medu vai citronu.Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā temperatūrā, kas nepārsniedz +25ºC.Tīrais saturs: 40 g
Ražotājs:
|
Emili DZĒRVEŅU LAPAS, zāļu tēja, 40 g
Sastāvs: brūklenes lapas (Folium Vitis-idaeae)
Pagatavošana: vienu ēdamkaroti garšaugu pārlej ar glāzi verdoša ūdens un pārklātu atstāj uz 10 minūtēm, līdz uzsūcas. Izmaisa un pārtecina.
T ēju var aromatizēt ar cukuru, medu vai citronu.Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā temperatūrā, kas nepārsniedz +25ºC.Tīrais saturs: 40 g
Ražotājs:
|