Emili AVEŅU LAPAS, zāļu tēja, 40 g
Sastāvdaļas: Sastāvdaļas: aveņu lapas (Folium Rubi Idaei)
Pagatavošanas metode: vienu ēdamkaroti garšaugu pārlej ar glāzi verdoša ūdens un pārklātu atstāj uz 10 minūtēm, līdz uzsūcas. Izmaisa un pārtecina.
Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā temperatūrā, kas nepārsniedz +25ºC.
Tīrais saturs: 40 g
Ražotājs:
|
Emili AVEŅU LAPAS, zāļu tēja, 40 g
Sastāvdaļas: Sastāvdaļas: aveņu lapas (Folium Rubi Idaei)
Pagatavošanas metode: vienu ēdamkaroti garšaugu pārlej ar glāzi verdoša ūdens un pārklātu atstāj uz 10 minūtēm, līdz uzsūcas. Izmaisa un pārtecina.
Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā temperatūrā, kas nepārsniedz +25ºC.
Tīrais saturs: 40 g
Ražotājs:
|