EMILI Asinszāle, zāļu tēja, 40 g
Sastāvdaļas: Asinszāles garšaugs (Herba Hyperici)
Pagatavošanas metode: vienu ēdamkaroti garšaugu pārlej ar glāzi verdoša ūdens un pārklātu atstāj uz 10 minūtēm, līdz uzsūcas. Izmaisa un pārtecina.
Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā temperatūrā, kas nepārsniedz +25ºC.
Tīrais saturs: 40 g
Ražotājs:
|
EMILI Asinszāle, zāļu tēja, 40 g
Sastāvdaļas: Asinszāles garšaugs (Herba Hyperici)
Pagatavošanas metode: vienu ēdamkaroti garšaugu pārlej ar glāzi verdoša ūdens un pārklātu atstāj uz 10 minūtēm, līdz uzsūcas. Izmaisa un pārtecina.
Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā temperatūrā, kas nepārsniedz +25ºC.
Tīrais saturs: 40 g
Ražotājs:
|