EMILI MELISSA ZĀĻU, zāļu tēja, 40 g
Sastāvdaļas:Melisas augs(Herba Melissae)
Pagatavošanas metode: uzklājiet vienu ēdamkaroti melisas zāļu uz glāzi verdoša ūdens un atstājiet uz 10 minūtēm, līdz tās uzsūcas. Izmaisīt un pārkāst.
Tēju var aromatizēt ar cukuru, medu vai citronu.Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā temperatūrā, kas nepārsniedz +25ºC.
Tīrais saturs: 40 g
Ražotājs:
|
EMILI MELISSA ZĀĻU, zāļu tēja, 40 g
Sastāvdaļas:Melisas augs(Herba Melissae)
Pagatavošanas metode: uzklājiet vienu ēdamkaroti melisas zāļu uz glāzi verdoša ūdens un atstājiet uz 10 minūtēm, līdz tās uzsūcas. Izmaisīt un pārkāst.
Tēju var aromatizēt ar cukuru, medu vai citronu.Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā temperatūrā, kas nepārsniedz +25ºC.
Tīrais saturs: 40 g
Ražotājs:
|