EMILI GYSLOČIĆ LAPI, 40 g
Ceļmallapu lapas (Folium Plantaginis) 40g _Emili
Sastāvdaļas: planteņu lapas
Pagatavošanas metode: uzkarsē ar ūdeni un pārklātu atstāj uz 10 minūtēm, līdz tas uzsūcas. Izmaisa un pārtecina. Tēju var aromatizēt ar cukuru, medu vai citronu. Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā vismaz +25º C temperatūrā. Tīrais daudzums: 40 g
Ražotājs/izplatītājs: Herba Humana", Konstitucijos pr. 9-123, Viļņa, Lietuva, tel. 8 5 275 4127.
EMILI GYSLOČIĆ LAPI, 40 g
Ceļmallapu lapas (Folium Plantaginis) 40g _Emili
Sastāvdaļas: planteņu lapas
Pagatavošanas metode: uzkarsē ar ūdeni un pārklātu atstāj uz 10 minūtēm, līdz tas uzsūcas. Izmaisa un pārtecina. Tēju var aromatizēt ar cukuru, medu vai citronu. Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā vismaz +25º C temperatūrā. Tīrais daudzums: 40 g
Ražotājs/izplatītājs: Herba Humana", Konstitucijos pr. 9-123, Viļņa, Lietuva, tel. 8 5 275 4127.