EMILI GINKMEŽIĆ LAPI, 40 g
Sastāvs: ginkgo lapas
Pagatavošana: vienu ēdamkaroti garšaugu pārlej ar glāzi verdoša ūdens un pārklātu atstāj uz 10 minūtēm, līdz iesūcas. Samaisiet un pārkāšojiet. Tēju var aromatizēt ar cukuru, medu vai citronu. Uzglabāt sausā, labi vēdināmā telpā vismaz +25º C temperatūrā. Tīrais daudzums: 40 g
Ražotājs/izplatītājs: UAB "Herba Humana", Konstitucijos pr. 9-123, Viļņa, Lietuva, tel. 8 5 275 4127
EMILI GINKMEŽIĆ LAPI, 40 g
Sastāvs: ginkgo lapas
Pagatavošana: vienu ēdamkaroti garšaugu pārlej ar glāzi verdoša ūdens un pārklātu atstāj uz 10 minūtēm, līdz iesūcas. Samaisiet un pārkāšojiet. Tēju var aromatizēt ar cukuru, medu vai citronu. Uzglabāt sausā, labi vēdināmā telpā vismaz +25º C temperatūrā. Tīrais daudzums: 40 g
Ražotājs/izplatītājs: UAB "Herba Humana", Konstitucijos pr. 9-123, Viļņa, Lietuva, tel. 8 5 275 4127