Emili OZOLA MIZA, zāļu tēja, 40 g
Sastāvdaļas: Ozola miza (Cortex Quercus)
Pagatavošanas metode: uzklājiet vienu ēdamkaroti garšaugu uz glāzi verdoša ūdens un pārklātu atstājiet uz 10 minūtēm, līdz uzsūcas. Izmaisa un pārtecina.
Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā temperatūrā, kas nepārsniedz +25ºC.
Tīrais saturs: 40 g
Ražotājs:
|
Emili OZOLA MIZA, zāļu tēja, 40 g
Sastāvdaļas: Ozola miza (Cortex Quercus)
Pagatavošanas metode: uzklājiet vienu ēdamkaroti garšaugu uz glāzi verdoša ūdens un pārklātu atstājiet uz 10 minūtēm, līdz uzsūcas. Izmaisa un pārtecina.
Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā temperatūrā, kas nepārsniedz +25ºC.
Tīrais saturs: 40 g
Ražotājs:
|